HK Björnen

Referat: HK Trelleborg - HK Björnen

Premiären är avklarad och vi lyckades till sist av att bärga hem båda poängen mot HK Björnen.

28-27 kan låta som en jämn tillställning men matchen hade många ansikten.

Efter en rivstart fram till 7-2 behöll vi femmålsledningen fram till halvlek då det stod 17-12 på resultattavlan. Framför allt genom ett starkt 9 metersskytte kryddat med ett och annat inspel på linjen och en och annan kontring.

Spelet gick dock stundtals i baklås i andra halvlek inte minst när premiärnerver och osäkerhet smög sig på.

Men efter att Joakim Thörn räddat en straff i matchens slutskede kunde vi till sist fira vår första seger. Den första av flera hoppas vi.

Målskyttar:
Alex Göransson gjorde hela 10 mål, Jack Olsson 5, Sebastian Söderberg-Ohlsson och Tobias Arvidsson 4 var, Andreas Friberg och Marko Lapcevic 2 mål var och Joakim Linderoth 1.